Loading...
Tajuk : ‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan
link : ‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan
‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan
Baru-baru ini Kementerian Sumber Manusia menggesa semua restoran di Malaysia mengambil tukang masak tempatan untuk bekerja di restoran masing-masing. Malah, peraturan baharu itu akan dikuatkuasakan mulai 1 Januari 2019. Hal demikian adalah untuk mengurangkan pengambilan pekerja asing sekali gus menjaga kualiti makanan tempatan.
‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan |
Thus Article ‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan
Itulah artikel ‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan Kali ini, mudah-mudahan dapat memberikan manfaat kepada anda semua. dengan baik, melihat anda dalam menghantar barang-barang lain.
Anda sedang baca artikel ‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan dengan alamat pautan https://johorbaharunews.blogspot.com/2018/06/kenapa-diskriminasi-mereka-chef-wan-tak.html
0 Response to "‘Kenapa Diskriminasi Mereka?’ – Chef Wan Tak Setuju Hanya Tukang Masak Tempatan Dibenarkan Bekerja Di Premis Makanan"
Catat Ulasan